Daniela Imagines & Creates

visual content creator voor jouw business

Er was eens

Een ondernemende vrouw...

Hi!

Mijn naam is Daniela Mondaca Huerta, je zal wel denken: wat een mond vol. Daar begin ik dan ook even mee. Het is zeker een mond vol, maar ik ben er daardoor niet minder trots op. Mijn naam is uniek en dat past perfect bij wie ik ben. Nu noemen mij de meeste gewoon Daan, Daantjuh, Dani en soms ook wel Daniela hoor! In ieder geval genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.

Ik ben geboren in Amsterdam en woon op dit moment in Den Haag, terwijl mijn roots eigenlijk in Chili en Nicaragua liggen. 

Ik geniet van koffie drinken, reizen, kletsen met vriendinnen, festivals, goed eten en sporten. Daarnaast zijn familie en vrienden ontzettend belangrijk voor mij, ik ben dan ook graag met ze, want ik houd van die warmte en gezelligheid. 

Ik ben de jongste van zes kinderen, best een grote familie. Een drukke, maar gezellige boel dus!

Genieten van een bakje koffie 🙂 en echt even in het moment zijn!!

Wie ben ik dan?

Zelf ben ik ook mama van een heel lief jongetje, genaamd Ayen. Daarnaast ben ik ook nog eens dol op mijn lieve vriend Matthijs. Ik ben dus een ondernemende vrouw, moeder, partner, tante, zus en dochter. Best wel wat verschillende rollen die ik moet vervullen en dat zal bij jou niet anders zijn.

Ik ben er daarom ook echt speciaal voor jou. Voor de ondernemende vrouw die als mama, partner en vriendin alle ballen in de lucht moet houden en ook wil groeien met haar bedrijf. Die het waard is om zichtbaar te zijn, maar dat soms best een uitdaging vindt.

Mensen om mij heen omschrijven mij als 

sterk, duidelijk, een luisterend oor, eerlijk, fearless, ik lach altijd om mijn eigen grappen en altijd met een vleugje humor. Het leven moet ook leuk zijn, toch? Dit kun je dan ook van mij verwachten wanneer wij samen aan de slag gaan.

Waarom doe ik wat ik doe?

Mijn passie voor het creëren van content en mijn grote interesse in de customer journey experience heb ik gecombineerd. Als Visual Content Expert laat ik jou zien hoe deze twee werelden elkaar op een magische wijze kunnen versterken om jou te laten groeien.

Ik bundel graag mijn krachten met die van jou om de wereld voor jou als ondernemende vrouw en mama een stukje mooier en makkelijker te maken. Jij krijgt van mij de complete fundering en daarna mag je het zelf gaan waarmaken, want ik weet: dat kun jij!

Ik kan in ieder geval niet wachten. Drinken we snel een koffietje samen?

Liefs, Daan

Heb je vragen? Heb je advies nodig?