CreatedbyDaniela

visual content creator voor jouw Lifestyle brand

Er was eens

Een ondernemende vrouw...

Hi!

Mijn naam is Daniela Mondaca Huerta, nu noemen mij de meeste gewoon Daan, Daantjuh, Dani en soms ook wel Daniela! In ieder geval genoeg mogelijkheden om uit te kiezen.

Ik ben geboren in Amsterdam en woon op dit moment in Den Haag, terwijl mijn roots eigenlijk in Chili en Nicaragua liggen. 

Ik geniet van koffie drinken, reizen, kletsen met vriendinnen, festivals, goed eten en sporten. Daarnaast zijn familie en vrienden ontzettend belangrijk voor mij, ik ben dan ook graag met ze, want ik houd van die warmte en gezelligheid. 

Ik ben de jongste van zes kinderen, best een grote familie. Een drukke, maar gezellige boel dus!

Genieten van een bakje koffie 🙂 en echt even in het moment zijn!!

Wie ben ik dan?

Zelf ben ik ook mama van een heel lief jongetje, genaamd Ayen en mijn klein meid Mia. Daarnaast ben ik ook nog eens dol op mijn lieve vriend Matthijs. Ik ben dus een ondernemende vrouw, moeder, partner, tante, zus en dochter.

Mensen om mij heen omschrijven mij als 

sterk, duidelijk, een luisterend oor, eerlijk, fearless, ik lach altijd om mijn eigen grappen en altijd met een vleugje humor. Het leven moet ook leuk zijn, toch? Dit kun je dan ook van mij verwachten wanneer wij samen aan de slag gaan.

Waarom doe ik wat ik doe?

Met mijn passie voor contentcreatie en jaren ervaring in customer experience-strategieën, heb ik mijn krachten gebundeld als Visual Content Expert. Ik wil jou laten zien hoe deze twee werelden elkaar op magische wijze kunnen versterken om de groei van jouw bedrijf en campagne te stimuleren.

Laten we samenwerken en het voor jouw een stuk mooier, eenvoudiger en moeitelozer maken. Ik bied je de complete branding experience!

Ik kan nauwelijks wachten om te beginnen. Ben jij er klaar voor?

Liefs,

Daan

Video afspelen

Heb je vragen? Heb je advies nodig?