CreatedbyDaniela

visual content creator voor jouw Lifestyle brand

Dani's Dreams webshop

Coming soon

Binnenkort zal ik mijn eigen kinderkleding webshop openen, ik zal hier binnenkort een kleine sneakpreview van geven.

Visie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar fijne, praktische, maar ook zeker mooie babykleding. Het is vooral gefocust op kleding van 0 tot 1,5 jaar. 

Nu denk je misschien er zijn toch genoeg winkels waar je prachtige babykleding kunt kopen. Ja dat klopt!! Deze online winkel is vooral gericht op de dagen dat je even snel de deur uit moet of de nachten die je moet overdroegen als moeder en vader. 

Het gaat om kleding die niet alleen gemaakt is van fijne stoffen als wol, katoen en bamboe, maar je dus geen uren bezig bent om aan te doen!!!

Hop aan en je kleine is gereed binnen 5 min,. Hoezo moet mooie kleding ook nog eens 100 knopen bevatten of moet je daar onmogelijke handelingen voor verrichten, om eindstand toch die ene heerlijke jogging broek aan te doen en trui!! Maar die wel net iets minder mooi zijn!

In mijn webshop. hoef je daar dus geen midden weg in te vinden, ik ga opzoek naar het allerbeste, mooiste en praktische baby items die je als mama maar kan wensen.

Heb jij een probleem waar je tegen aanloopt? Deel deze dan met mij en dan ga ik voor je opzoek naar de beste oplossing!!