CreatedbyDaniela

visual content creator voor jouw Lifestyle brand

Ontdek de Magie

BOOST YOUR POWER
14 OKToBER

Ik ben er echt speciaal voor jou. Voor de ondernemende vrouw die als mama, partner en vriendin alle ballen in de lucht moet houden en ook hard aan het groeien is met haar bedrijf. 

Die het waard is om authentiek zichtbaar te zijn, maar dat soms een uitdaging vindt. Ik bundel graag mijn krachten met die van jou om de wereld voor jou als ondernemende vrouw en mama een stukje mooier en makkelijker te maken. 

Dagen
Uren
Laten we onze krachten bundelen en samen iets moois creëren!

Jij bent het meer dan waard!

Samen doorlopen wij je reis, visualiseren we je missie en visie en leggen we de meest authentieke beelden van je business vast. 

Een foto of een video is dan ook nooit zomaar een beeld, het laat namelijk zien wie jij bent, waar je voor staat en wat jij voor een ander kan betekenen. Daar zit een sterke strategie achter. 

Als krachtige ondernemende vrouw, die alle ballen hoog probeert te houden en met veel liefde de wereld een stukje mooier maakt, ben jij het meer dan waard om je verhaal met iedereen te delen.

Kom in actie!

Samen creëren we beelden waar je echt blij van word!!!

Wat zou het toch fijn zijn om een beeldbank te hebben met beelden waar je echt blij mee bent? Beelden die je altijd kunt gebruiken voor je website, sociale kanalen en andere online uitingen. Stop met dromen, kom in actie! Het is namelijk gewoon mogelijk. 

Kies voor jezelf!!

sparkle time

Wat kan je verwachten? wat is inclusief?
Dinsdag 28 november

Yess i am in

Lotte

Daniela neemt de locatie en sfeer van de fotoshoot met je door waardoor je je voorbereid voelt. Tijdens de fotoshoot zelf stelde Daniela me op mijn gemak en deed suggesties qua houdingen, attributen die we konden gebruiken en de sfeer die we wilde neerzetten. Hoewel ik op de foto komen altijd ongemakkelijk vind, maakte Daniela het een feestje. Na de shoot kreeg ik snel de eerste foto’s te zien en mocht ik een selectie maken. Daniela is zeker een aanrader!

Succes stories